I løpet av få måneder har Magnus Liøkel og Ole Samuelsen aka Sultne gutter opparbeidet seg en trofast liten følgerskare på matkontoen sin. Da samfunnet var stengt ned åpnet de kjøkkenvinduet og inviterte venner på frokost og middag med en ytterveggs avstand, med duk og det hele. De sultne guttene lager mat man får lyst på asap, og som dessuten føles overkommelig enkel å lage. Vi ba dem tipse om et digg helgemåltid og et favorittprodukt til søndagens hjemmespa.
LES OGSÅ: Fyllechattens beste sommerviner servert med giftfri neglelakk
Favorittprodukt til helga
The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Vi tar ikke masker så ofte, men når vi først gjør det, tar vi en som sparker ifra skikkelig. Denne syremaska fra The Ordinary koster ingenting, skal kun sitte på i 10 minutter og gir tidenes glow. Perfekt å putte på seg i det trange tidsrommet mellom overtidsjobbinga og fredagsfesten (obs sterke saker, husk å teste forsiktig om du tåler den, red.anm.).
Superrask bønnesalat
Hvis du er innmari rask med kniven, klarer du å slenge sammen denne i løpet av de 10 minuttene maska sitter på.
Til to personer.
Ha dette:
2 bokser hermetiske hvite bønner
12-15 cherrytomater
½ rødløk
En god håndfull friske urter (som bladpersille og basilikum)
1 ts grov sennep
1 ts honning
Saft fra en ½ sitron
½ dl olivenolje
Fetaost
Salt og pepper
Gjør dette:
- Kutt løken i tynne strimler. Legg strimlene i isvann for å fjerne den sterkeste smaken mens du fikser resten.
- Del cherrytomatene i to, skyll bønnene og grovhakk urter.
- Miks sennep, honning, sitronsaft, olje, salt og pepper i en bolle. Rør inn grønnsakene og urtene. Topp med litt fetaost.
Bon apetitt og god helg!